De diëtist

Ik ben Dominique, (kinder)diëtist en kindercoach. Vanaf jonge leeftijd ben ik al veel met voeding bezig geweest en wat het met je lichaam doet, omdat ik op veel eten allergisch reageerde. Gelukkig weet ik nu waar ik allergisch voor ben en kan ik hier goed mee om gaan. 

Vanwege mijn grote interesse in voeding ben ik in 2010 de HBO opleiding Voeding en Diëtetiek gaan volgen, deze heb ik in 2014 afgerond. 
Daarnaast heb ik geregeld bijscholingen over de nieuwste wetenschappelijke inzichten en hou ik de vakliteratuur bij, zodat de begeleiding bij Diëtist Dominique van hoog niveau en up to date is. 

Als diëtist werk ik graag met volwassenen, maar ik heb altijd al de passie gehad om met kinderen jongeren te werken. Daarom heb ik mij gespecialiseerd tot kinderdiëtist en kindercoach. Maar dit is niet de enigste specialisatie die ik heb gevolgd. Ook heb ik mij gespecialiseerd in de begeleiding van sporters en hun voeding, bariatrische chirurgie en het emotie eten. In mijn eigen Dietistenpraktijk kan ik het werken met volwassen en kinderen mooi combineren. Iedereen is tenslotte anders en dat maakt het werk zo leuk! 

Ik ben mij bewust dat jouw voedingspatroon verantwoord moet zijn, maar ook gewoon lekker. De begeleiding moet persoonlijk en praktisch zijn, zodat het bij jou aansluit. 

Klachtenregeling
Wanneer je een klacht hebt bespreek deze dan eerst met mij. Komen we er vervolgens samen niet uit, dan kan je terecht bij de Klachtencommissie voor paramedische beroepsoefenaar in de eerste lijn. Hier ben ik via de beroepsvereniging NVD (Nederlandse Vereniging van Diëtisten) bij aangesloten. 

Klachtenloket Paramedici
Kijk voor actuele regels en voorwaarden op
www.klachtenloketparamedici.nl

Ingeschreven in Kwaliteitsregister voor Paramedici
Lid van NVD, Nederlandse Vereniging van Diëtisten
Lid van de KDOO, Kenniscentrum diëtisten overgewicht en obesitas
Ingeschreven bij de BGN, Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland