Als gediplomeerd kinderdiëtist en kindercoach kan ik je begeleiden bij al je vragen rondom voeding en gezondheid, bij mij mogen kinderen altijd alles vertellen en vragen. 

Ik streef ernaar om een enthousiaste en lieve kinderdiëtist te zijn die zowel het kind als het gezin ondersteund en begeleid; ik help je verder.

Enkele voorbeelden van hulpvragen waarbij ik kan adviseren en ondersteunen:

 • Ondergewicht of Ondervoeding
 • Groeiachterstand
 • Overgewicht of Obesitas
 • Slecht en/of moeilijk etende kinderen
 • Voedselweigering en/of aversie
 • Voeding bij Autisme
 • Voeding bij ADHD
 • Obstipatie
 • (peuter) Diarree
 • Maag- en darmklachten
 • Voedselovergevoeligheid (zoals lactose intolerantie)

Staat je hulpvraag er niet bij? Neem gerust contact 

met mij op, dan kijk ik hoe ik jou het beste kan helpen.


Samen zorgen we voor het vertrouwen en de kennis die jou gaat helpen om jouw kind het allerbeste te kunnen geven om sterk en gezond op te groeien. 

 Ik help jou als ouder met een passend voedingsadvies.

Ik help je verder

Uiteraard wil je als ouder zijnde het allerbeste voor je kind.
Ik kan me ook goed voorstellen dat met het steeds groter wordende aanbod in de supermarkt en alle informatie die je overal leest over voeding en gezondheid je niet meer weet waar je goed aan doet.
 

Ik help je met een persoonlijke aanpak, in mijn praktijk staan niet alleen de ouders centraal maar wordt het kind actief en positief betrokken in de begeleiding.

Kinderen moeten het gevoel hebben dat ze alles mogen vertellen en vragen. Ouders moeten het gevoel hebben dat ze op hun gemak zijn en zich serieus genomen en geholpen voelen.

Mijn begeleiding zorgt ervoor dat je als ouder het vertrouwen en de kennis krijgt, zodat je jouw kind het allerbeste kunt geven om sterk en gezond op te groeien.

Naast de persoonlijke begeleiding help ik je ook met een passend voedingsschema voor jouw zoon of dochter. Zodat je precies weet wat je kan doen.  


Ik kijk er naar uit om je te mogen helpen en
jou en jouw kind in de praktijk te mogen verwelkomen

Heb je nog vragen of twijfel je ergens over? Je mag me altijd mailen of laat je vraag achter via het contactformulier, binnen 24 uur krijg je van mij een antwoord.

Waarderingen over Diëtist Dominique 

Hoi, ik ben Dominique!

Hoi, Dominique Flink hier! Al zolang ik mij kan herinneren ben ik al met voeding bezig. Vanaf kleins af aan heb ik al veel verschillende voedselallergieën.
Voor mijn ouders is het vanaf het moment dat ik ging eten een lange zoektocht is geweest, waarom ik elke keer zo ziek werd. Ik zat constant onder de uitslag, sliep slecht en groeide niet goed. 
Inmiddels weet ik heel goed waar ik wel en niet tegen kan. 
En toch gaat het nog wel eens mis, als er bijvoorbeeld weer een verpakking is veranderd en ik niet goed heb gekeken. 

Als kinderdiëtist en kindercoach help ik ouders met hun vragen over voeding en een passend voedingsadvies voor hun zoon of dochter. 

Zelf heb ik jarenlang ervaren hoe het is om niet de juiste voeding binnen te krijgen.  En zelfs nu kan ik nog erg last krijgen als ik niet goed eet.

Ik help ouders de voeding van hun kind aan te passen, zodat hij/zij alle voedingsstoffen binnenkrijgt om gezond op te groeien en te kunnen ontwikkelen. 

Samen met mij start je met:

Wil je met mij 1-op-1 aan de slag? Plan dan snel je afspraak in. De begeleiding kan zowel op locatie of via videobellen.

Afspraak inplannen Klik hier voor het contactformulier
Online programma Programma voor ouders met kinderen met overgewicht 6 t/m 12 jaar.