Krijg 1 jaar lang online begeleiding van mij als kinderdiëtist!

Met Flink Gezond gaan wij samen met jouw kind

groeien naar een gezond gewicht!  

(Hulp bij het overgewicht van jouw kind 6-12 jaar)

Jouw kind is het allerbelangrijkste in je leven en natuurlijk wil je niets anders dan dat hij of zij zich goed voelt en gezond opgroeit. Tijdens het groter groeien, komen er als ouder allerlei uitdagingen op ons pad. Een grote uitdaging die veel ouders ervaren is de gezondheid van hun kind. Die gezondheid is een o.a. een samenspel van de juiste voeding, genoeg beweging maar ook voldoende slapen.


Helaas gaat dit in veel gevallen niet als vanzelf en moet je daar samen met je kind hard voor werken. Vooral het werken aan een gezond gewicht kan voelen als een reis van duizend mijl. Bewegen kan voor sommige kinderen lastig zijn, overgewicht brengt veel onzekerheden met zich mee en het veroorzaakt gezondheidsrisico’s op latere leeftijd. De reis naar een gezond gewicht kan er een zijn met heel veel hobbels en bobbels. Maar hoe langer je wacht, hoe moeilijker het wordt dus laten wij vandaag samen de eerste stap zetten!


 • “Ik moet steeds grotere kleding kopen voor mijn kind. Ik ben bang dat ze gepest gaat worden op school vanwege haar overgewicht.”
 • “Mijn kind wordt steeds zwaarder en ik begin me grote zorgen te maken over zijn gezond.”
 • “Ik maak me zorgen over de voeding die mijn kind binnen krijgt. Gezond eten is echt een uitdaging.”
 • “Ik zoek al een hele tijd naar een oplossing maar verdrink in alle tips en informatie die ik op het internet vind. Ik vind het belangrijk dat mijn kind gezond eet, drinkt en beweegt maar ik weet niet waar ik moet beginnen..”
 • “Ik word hopeloos van de eindeloze discussies over de zoveelste snack of dat hij weer alleen maar pizza of patat wil eten. Hij heeft altijd honger en krijgt niet de juiste voeding binnen maar wat doe ik eraan?”
Herkenbaar? Je bent absoluut niet alleen. In 2021 had 15,5% van de kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar overgewicht. Ieder jaar is er een stijging van het aantal kinderen met overgewicht. Een groot en serieus probleem maar er is altijd een oplossing!

Het Flink Gezond programma is dé oplossing voor jou. Samen met jouw kind ga je op een leuke en toegankelijke manier aan de slag met de leefstijl van jullie gezin. Flink gezond geeft jou en jouw kind houvast en zelfvertrouwen. Met haalbare doelen gaan we in kleine stapjes, grote verschillen maken.

Zijn jullie klaar voor de reis van je leven?

Samen op ontdekkingsreis naar de beste leefstijl voor jouw kind

Flink Gezond neemt jou mee op een reis door de gezondheid van jouw kind. Hoe werkt het menselijk lichaam nou eigenlijk? Welke voedingsstoffen zijn belangrijk voor de ontwikkeling van jouw kind? Hoe vaak moet je kindje eten en moeten de porties groter of juist kleiner? Hoe zit het met het grote suikermonster en de tweeling van goede en slechte vetten? En nog véél meer gezonde tips, tricks en weetjes voor de beste leefstijl voor jouw kind.

Als je vandaag instapt, krijg je niet alleen een uitgebreid online programma, maar ook mijn persoonlijke begeleiding tijdens deze mooie en leuke reis, om samen wijzer te worden in de wereld van gezondheid.

Zet jij de gezondheid van jouw kind op één en stap je vandaag nog in? Een eenmalige investering waar je kind de rest van zijn of haar leven plezier van zal hebben. Want gezond en gelukkig opgroeien, is toch de wens voor ieder kind.

Vandaag is de eerste dag van een optimale gezondheid in het leven van jouw kind! 


Ga je mee op ontdekking door het Flink Gezond programma?

Het Flink Gezond programma is gericht op ouders met kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar oud, die graag mee op reis willen in de wondere wereld van voeding, beweging en gezondheid. Deze leerzame reis brengt jullie stapje voor stapje, volledig op eigen tempo, dichterbij een optimale leefstijl voor het hele gezin.

De tien modules van Flink Gezond staan boordevol betrouwbare informatie om jou en jouw kind op een speelse en interactieve manier wijzer te maken in de wereld van gezondheid.

En dat is nog niet alles! Je kunt er ook voor kiezen om van mij drie keer één op één coaching en het beste passende voedingsadvies te krijgen, zodat jij de juiste kennis hebt, weer vertrouwen en houvast krijgt om jouw kind de allerbeste gezondheid te kunnen geven. 

Voor dat je instapt wil jij natuurlijk meer weten over de modules uit het Flink Gezond programma. 

We gaan op reis en nemen mee:

Heel veel kennis over een gezonde leefstijl

Wat houdt een gezonde leefstijl in? En wat is het fundament van die gezonde leefstijl? Gezond eten, bewegen, slapen en schermtijd zijn hierin de absolute basis voor jouw kind. Hoe ga je hier het beste mee om en welke doelen kunnen we hiervoor bepalen? Opdrachten die jou en jouw kind niet alleen aan het denken zetten maar ook samen op een leuke manier aan het werk zetten.

Meer weten over meten

Eén keer in de zoveel tijd wordt de groei van jouw kind gemeten. Vaak is er vanuit ouders meer behoefte om de lengte of het gewicht te meten en te weten. Hoe kun je dit zelf meten? En wat is nou eigenlijk de juiste verhouding tussen lengte en gewicht? Ook bespreken we het verminderd zelfbeeld wat vaak te maken heeft met overgewicht en alles wat kinderen tegenwoordig online zien.

Alles over hoe jouw lichaam werkt!

Waarom is het belangrijk om te weten wat er allemaal gebeurd in je lichaam en wat gebeurd er dan eigenlijk in je lichaam? En vanuit daar leren we hoe dit dan weer impact heeft op honger en trek. Wist jij dat er wel 13 verschillende soorten honger zijn?

Alle voedingsstoffen die jij nodig hebt

Voedingsstoffen; wat is de functie ervan en welke voeding heeft jouw kind echt nodig? Voldoende energie en voedingsstoffen zijn nodig om elke dag lekker te kunnen spelen. We leren jullie meer over alle voedingsstoffen, welke producten de juiste stoffen bevatten en hoe je dit kunt toepassen met de Schijf van Vijf. We kunnen gelijk aan de slag!

De belangrijkste leefstijl tips & tricks

Hoe voorbereid ga jij naar de supermarkt? We leren je er graag alles over. We geven je tips en tricks voor het ontwijken van misleidende producten, het lezen van etiketten en over gezond eten met een klein budget. En we knallen eruit met een potje hooghouden. Doe jij mee?

Een dag eten en drinken met Flink Gezond

We bespreken alle verschillende eetmomenten, van de start met het ontbijt tot de finish met het avondeten. Hoe bepaal je de juiste porties, wat zijn gezonde tussendoortjes, hoe kun je het beste variëren en voeg jij al groente toe aan de lunch? Let’s go!

Het grote suikermonster

We kunnen niet zonder suikers maar toch is er een belangrijk verschil in suikers en is het vooral belangrijk te weten hoeveel suikers je lichaam nodig heeft. Naast alle waardevolle tips over producten met minder suiker, leren we je ook meer over zoetstoffen. Doe jij mee met de quiz over suikers?

De tweeling van goede en slechte vetten

Vet zit in allerlei voedingsmiddelen en jouw lichaam heeft vet nodig om optimaal te kunnen werken. Toch zijn niet alle vetten goed. We leren meer over de samenstelling van vetten en hoe je hierin meer verantwoorde keuzes kunt maken.

Gezonde opdrachten voor het hele gezin

We gaan samen aan de slag, met het hele gezin want het goede voorbeeld geven is heel belangrijk. Je kindje doet dit niet alleen dus er zijn aanpassingen voor jullie allemaal. En wat is er nou leuker dan samen koken? In deze module vinden jullie heerlijke recepten om met het hele gezin de keuken in te duiken. Klaar met koken? Dan gaan we nog even bewegen!

Feestelijke gezonde traktaties

Gemiddeld krijgt een kind zo’n 30 traktaties per jaar. En helaas zijn die traktaties vaak helemaal niet gezond terwijl ze juist wel heel gezond en leuk kunnen zijn. Inspiratie nodig? Door Flink Gezond raak jij absoluut geïnspireerd.

Meld je nu aan en start vandaag nog met het online programma Flink Gezond

Stap jij vandaag nog in? Dit programma is een eenmalige investering in een gezonde leefstijl voor jouw kind, voor de rest van zijn of haar leven.

Wil jij echt aan de slag maar vind je de stap naar een kinderdiëtist te groot?


Kies je voor één op één begeleiding bij mij in de praktijk en wil je net zoveel begeleiding krijgen als in Flink Gezond, dan zijn de kosten hiervoor €1350,-. Vanuit de verzekering krijg je jaarlijks maar 3 uur diëtetiek volledig vergoed. Dit betekent dat een deel van de kosten voor jouw eigen rekening zijn.

Met het Flink Gezond programma krijg je een compleet en betaalbaar programma waarbij je alles leert over gezonde voeding, beweging en wat je kunt doen om het gewicht van jouw kind te stabiliseren. En dit allemaal vanuit het comfort van jullie eigen huis.

NU €297,- / normaal €447,-

 

-       Een heel uitgebreid online programma met veel persoonlijke begeleiding
-     In totaal 3 keer één op één sessie met mij als kinderdiëtist

-       Tien modules met leuke opdrachten en leerzame video’s

-   Het Gezond en Fit werkboek 


-       BONUS: Iedere maand een online Q&A van 60 minuten waarin je al je vragen kunt stellen en advies krijgt 

-       BONUS: Interessante extra online sessies van gastsprekers

-       BONUS: Tien praktische en leuke beweeg video’s van kinderfysiotherapeut Ellen Rietveld

-       BONUS: Heerlijke gezonde recepten en kookvideo’s van Isabel de Groot

-       BONUS: Masterclass Etiketten lezen t.w.v. €57,-

-       BONUS: De Online Supermarkt Gids t.w.v. €25,-
-    BONUS:  E-book Gezonde Tussendoortjes t.w.v. €9.95,-

 

Wat andere ouders over Diëtist Dominique zeggen:

“Wij zijn heel tevreden over Dominique omdat zij vriendelijk, deskundig, respectvol en adequaat luistert. Zij komt altijd met een oplossing als ik het als ouder even niet meer weet hoe het op te lossen. Tevens kijkt ze naar de boodschappen die er gehaald worden en geeft daarop een gepast advies. Via whatsapp is zij ook vaak bereikbaar voor vragen. Uiteraard tijdens kantoortijden. Soms komt er in de avond een vraag in mij op en stel het dan via de app. Ze reageert altijd direct de volgende dag. Als zij vindt dat uw kind iets niet mag eten, dan is mijn ervaring dat zij altijd een alternatief advies geeft. En het werkt voor mijn kind. Ik geef haar een 10+.“


“Dominique Flink is een begeleider met een luisterend oor en weet de context te plaatsen waar iemand zich in bevindt. Verder is ze zeer deskundig op het gebied van voeding enz. Ze is een betrouwbare begeleider en ze stemt af op de ander. Ronduit: positief en ik maak mond tot mond reclame voor haar zeker in deze tijd.”

 

“Dominique is een hele kindvriendelijke diëtist. Kan heel duidelijk uitleggen en is voor alle vragen toegankelijk! We zijn super tevreden en raden haar aan iedereen aan!”

 

“Wij zijn heel tevreden over de hulp die we hebben gekregen van Dominique. Ze luistert zonder oordeel. Ze geeft adviezen die aansluiten bij wat je al doet en die ook haalbaar zijn. Ze denkt goed mee! Ik heb online contact met haar gehad en dat is mij heel goed bevallen. Ze heeft ervaring met kinderen die autisme hebben en snapt daarom ook goed wat juist wel of niet werkt. Kortom ik kan haar van harte aanbevelen voor elke ouder die graag advies zou willen hebben bij de dingen waar je tegen aan loopt (met een kind met autisme) wat betreft de voeding.”


“Dominique is een uiterst serieus en positief persoon. Ze is altijd bereikbaar per mail. Kan de jongeren goed motiveren, al valt dat bij een tiener niet altijd mee. Ze blijft meedenken in mogelijkheden. Zoekt nieuwe mogelijkheden, recepten en producten. Bovenal weet ze telkens een goede stimulans en motivatie te geven.”


“We zijn zeer tevreden, onze dochter gaat met veel plezier naar Dominique Flink en komt echt met positieve energie terug van de afspraak. In de afgelopen maanden is ze echt gegroeid met haar zelfvertrouwen! Dank daar voor.”

De kracht achter Flink Gezond

Dat de juiste voedingstoffen binnenkrijgen een ware ontdekkingsreis kan zijn, weet ik als geen ander! Mijn reis begon al toen ik heel klein was en was er een met veel obstakels onderweg. Door allerlei allergieën en later ook PDS, was het een ware zoektocht die mij gelukkig ook veel heeft gebracht. Mijn eigen ervaringen en kennis zijn namelijk dé voeding geweest voor het ontwikkelen van mijn grote passie. Gezinnen begeleiden naar een gezonder en dus gelukkiger leven!  

 

Als kinderdiëtist en kindercoach is het mijn missie om kinderen te helpen om gezond op te groeien. En gezond opgroeien is echt niet alleen het getal op de weegschaal. Gezond eten, bewegen en slapen zijn zoveel belangrijker dan alleen het gewicht van jouw kind.

Van mij krijg je begeleiding met veel plezier, een serieuze toon wanneer nodig maar altijd zonder oordeel. Hulp met alle vragen over voeding en leefstijl. Ik luister echt naar jou en jouw kind en denk mee met jullie over het best passende voedingsadvies.

Ga jij mee op ontdekkingsreis naar de beste leefstijl voor jouw kind?

 


Waarom instappen? Nou daarom:

 • Wanneer jij instapt in het Flink Gezond programma, beloof ik jou plechtig dat…
 • Jij de expert wordt in wat jouw kind nodig heeft qua voeding en beweging én je de perfecte balans kan creëren tussen gezond en ongezond;
 • Jij MasterChef gezonde maaltijden op tafel toveren wordt en precies weet welke producten de verantwoorde keuze zijn in de supermarkt;
 • Jij er samen met je kind alles aan gaat doen om zijn of haar gewicht onder controle te houden en dat gaat doen door samen lekker te bewegen, gezond te koken en hard maar met plezier aan jullie leefstijl te werken;
 • Jij met het hele gezin een mooie transformatie naar een gezonde leefstijl doormaakt en jij het vertrouwen en de houvast voelt waardoor jouw kind sterk en gezond kan opgroeien.

Vraag maar raak!

 • Voor wie is het online programma Flink Gezond?
  Flink Gezond is een online programma voor ouders met kinderen die overgewicht hebben, in de leeftijd van 6 tot 12 jaar oud. 

 • Hoe werkt het online programma?
  Wanneer je het programma hebt aangeschaft, krijg je binnen enkele minuten toegang tot de besloten leeromgeving. Hier staat de eerste module direct voor je klaar dus je kunt meteen aan de slag. Elke week komt er een nieuwe module in de leeromgeving beschikbaar.
  In het programma vind je ook praktische opdrachten zodat je echt alles eruit kunt halen. Je gaat direct met het hele gezin aan de slag om zo een optimaal resultaat te behalen. 
   
 • Volg ik het Flink Gezond programma als ouder alleen?
  Je kunt het programma als ouder alleen volgen maar het is veel leuker om het samen met jouw kind te volgen. Het programma is erop gericht om op een leuke en speelse manier kinderen veel meer over voeding en een gezond leven te leren.

 • Hoe lang duurt het om het Flink Gezond programma te doorlopen?
  Gemiddeld gezien ben je drie maanden bezig om alle modules te doorlopen, om de opdrachten te maken. Tot het programma heb je
  1 jaar toegang.  De modules, de opdrachten en de coaching zijn bij elkaar opgeteld ongeveer een investering van 16 uur.

  Gedragsverandering kost tijd en daarom behoud jij 1 jaar toegang tot het online programma en kun je de live Q&A’s altijd blijven volgen.

 • Wat zijn de kosten van het Flink Gezond programma?
  Momenteel is het online programma een eenmalige investering van maar €297,-. 
  Bij deze prijs zitten ook 3 x 1 op 1 coaching sessies inbegrepen. 

 • Wat zijn de voorwaarden van de drie online coaching sessies?
  Bij het programma krijg je de mogelijkheid om drie keer een één op één online coaching sessie van 45 minuten in te plannen. Deze coaching sessies zijn inbegrepen bij het jaarprogramma . Wanneer je kiest om naast de drie sessies nog extra sessies in te plannen, dan worden deze vergoedt door de zorgverzekeraar, mits de uren al zijn opgemaakt. 
  Tijdens deze een één op één sessies, krijg je ook een persoonlijk voedingsadvies voor jouw zoon/dochter.
   
 • Krijgt mijn kind een dieet in het Flink Gezond programma?
  Alleen wanneer er sprake is van een allergie of intolerantie, zet ik kinderen op een dieet. Wanneer je een één op één videobel afspraak inplant met mij, krijg je wel een persoonlijk voedingsadvies waarmee jullie aan de slag kunnen. Het doel van dit advies is om te werken aan een gezonde leefstijl. We werken niet alleen aan het naar beneden krijgen van het gewicht maar vooral aan het stabiel houden van het gewicht.

 • Is het Flink Gezond programma ook geschikt als mijn kind een allergie of intolerantie heeft?
  Het programma is niet geschikt wanneer jouw kind allergieën of intoleranties heeft. Wil je hier advies voor? Plan dan zeker even een afspraak met me in zodat ik jullie daarmee verder kan helpen.

 • Krijg ik tijdens een videobel afspraak een voedingsschema op maat voor mijn kind?
  Absoluut! Wanneer je een videobel afspraak inplant, dan spreken we alles samen door. Is er behoefte aan een voedingsschema, dan maak ik die graag. Dit schema wordt uiteraard afgestemd op jouw kind en de voedingsgewoontes van het gezin.

 • Hoe lang heb ik toegang tot de online omgeving van het Flink Gezond programma?
  Tot het online programma heb je 1 jaar toegang! Een eenmalige investering waar jij en je kind voor altijd plezier van hebben.
   
  * De toegang tot de online omgeving vervalt wanneer ik stop met het geven van het Flink Gezond programma. Hier word je uiteraard ruim van te voren van op te hoogte gebracht.

 • Is het opdrachtenboekje ook online in te zien?
  Het opdrachtenboekje staat in de online leeromgeving. Bij aanschaf van het programma, ontvang je het werkboek ook per post. 

 • Hoe werkt het met de vergoeding voor extra videobel afspraken?
  Je kunt er voor kiezen om tijdens het Flink Gezond programma drie één op één coaching sessies in te plannen. Deze afspraken vallen binnen de prijs van €297,- 


Staat jouw vraag hier niet tussen? Stel je vraag dan via: info@dietistdominique.nl en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!