Start vandaag nog met een gezondere leefstijl voor het hele gezin

Liever gisteren starten dan vandaag. Jouw kind is het belangrijkste in jouw leven en jij wilt alleen maar dat hij of zich gezond opgroeit. Dit gaat niet altijd vanzelf en is hard werken voor jou en je kind. Met mijn begeleiding en programma’s kun jij op ieder moment starten. Zetten wij vandaag samen de eerste stap?

“We starten liever volgend jaar. We struggelen nu al zo lang en willen het gelijk goed aanpakken. Voor ons gevoel lukt dat niet in december door de feestdagen. Ook is december voor onze zoon een spannende tijd met veel prikkels en hebben wij voor ons gevoel niet de mentale ruimte om in december ook de focus te leggen op gezonde voeding en meer beweging''

Dit zei een moeder van een jongen van 9 jaar met overgewicht een tijd geleden tegen mij.

En ik snap in dit geval dat het gezin liever in Januari start, dan in December. Niet vanwege de 'goede' voornemens, maar gewoon omdat voor dit gezin de decembermaand niet het juiste moment was om te starten.

Dit gezin besloot om in Januari te starten met mijn online programma Flink Gezond en inmiddels zetten ze al mooie stappen naar een gezondere leefstijl.  

Ben jij ook benieuwd naar mijn Flink Gezond programma? Je kunt elk moment van het jaar instappen bij Flink Gezond. Want ik ben van mening als jij met je gezin aan de slag wilt met een gezondere leefstijl en je wilt af van je zorgen over het stijgende gewicht van jouw kind, dat je daar op elk moment van het jaar mee moet kunnen starten.

Het Flink Gezond programma volg je online, met veel persoonlijke begeleiding van mij en ook ben ik je gelijk je stok achter de deur.

Voel jij dat je mee wilt doen met Flink Gezond?

Investeer dan in dit prachtige programma. Kom hier meer te weten: https://dietistdominique.nl/online-programmas/flink-gezond 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!

Liefs, Dominique
Kinderdiëtist


Alles over gezonde voeding? Volg @dietistdominique op Instagram.