Mag ik vragen welke scholingen je hebt gedaan en hoeveel jaar ervaring je al hebt?

''Ik ben op zoek naar een dietist voor mijn dochter. Ze heeft al langere tijd buikpijn en de huisarts heeft advies gegeven om naar een dietist te gaan, maar zelf wil ik naar een dietist die veel ervaring heeft met kinderen. Mag ik vragen welke scholingen je hebt gedaan en hoeveel jaar ervaring je al hebt?’’

Deze vraag kreeg ik vorige week van een moeder, nadat ze mij had gebeld in haar zoek tocht naar een kinderdiëtist in de omgeving.

Als kinderdiëtist heb ik de post HBO opleiding kindervoeding en  kinderdiëtetiek afgerond en daarnaast vol ik jaarlijks diverse bijscholingen op het gebied van kinderen en voeding.

Sinds 2014 werk ik als diëtist voor kinderen. Inmiddels is 90% van iedereen die ik zie in de praktijk tussen de 0 en 18 jaar.

In loop van de jaren heb ik mij op verschillende gebieden binnen de kinderdiëtetiek gespecialiseerd.

Ben ik je benieuwd welke scholingen ik heb gevolgd? Klik dan hier 

Inmiddels heb ik alle scholingen van de kinder(di) eetcreatie gevolgd en maak ik gebruik van hun werkmateriaal.

De kracht van dit materiaal is dat ik jouw kind al jong op een creatieve en kindvriendelijke manier betrek om zelf aan de slag te gaan met gezond eten 

Deze onwijs leuke materialen gebruik ik ook in de online cursus Gezond en Fit met het hele gezin

Ieder kind is uniek en mijn advies is op maat en ik hou rekening met de wensen, behoeftes en gewoontes van jouw kind, maar ook van jullie als gezin.