De AirUp fles, de oplossing voor kinderen die slecht drinken?

Wat vind ik als kinderdiëtist van de AirUp?

Sinds kort heb ik ook 1, omdat ik de laatste maanden zo vaak van ouders de vraag kreeg of het een goede oplossing is om hun kind meer te laten drinken.

Zelf merk ik dat ik wel beter water drink sinds ik een AirUp heb. In de winter drink ik zelf vooral thee en koffie en in verhouding te weinig water. Met de AirUp drink ik makkelijker water en niet vanwege de smaak pods.

Maar omdat ik de fles lekker vind drinken.

En ik heb gemerkt dat veel kinderen ook makkelijker water zijn gaan drinken met de AirUp.

Waar ze voorheen pakjes sap meenamen, nemen ze nu een AirUp mee.
Qua suikers en calorieën kan dat aardig wat schelen!

* De voordelen van de Airup vind ik dat het echt kan bijdragen aan extra water drinken, je geen toevoegingen binnen krijgt en het is een goede vervanger van sapjes en frisdranken.

* Het nadeel vind ik wel bij intensief gebruik, dat het vrij prijzig is.

* Nog een klein nadeel vind ik, dat je de fles echt rechtop moet houden. Bij mij in mijn tassen valt de fles ook vaak om en heb al regelmatig gehad dat het water er dan uit liep. Maar dit kan ook aan mij liggen 

Nu ben ik ook erg benieuwd of jouw zoon/dochter een Airup heeft en wat hij/zij daar van vindt.

Leuk als je het onder deze instagram post laat weten 

Kopie van Roze en Wit Modern Koffie Thema Instagram Post Blogbannerpng